Eurohoops: Zvezda kandidat za Top8

Specijalizovani košarkaški portal ’Eurohoops’ proglasio je Crvenu zvezdu za najprijatnije iznenađenje prve faze Evrolige.

Izvor: B92

Subota, 20.12.2014.

19:27

Default images

Crveno-beli su prvu fazu završili sa skorom 6-4 i tako postali prvi srpski klub koji je imao pozitivan skor u grupi Evrolige.

Zvezda je zeuzela drugo mesto u D grupi i u Top16 fazi će igrati u E grupi sa Real Madridom, Barselonom, Panatinaikosom, Makabijem, Žalgirisom, Albom i Galatasarajem.

„Crvena zvezda je bez dileme najprijatnije iznenađenje prve faze. Imaju u svojim redovima MVP igrača Bobana MArjanovića, imaju jednog od najboljih Amerikanaca u liku Markusa Vilijamsa, a imaju i talentovane klince koji su nova imena u Evroligi – Mitrovića, Kalinića, Jovića i Dangubića. Igraju najbolju i najtvrđu odbranu u ovom takmičenju i bili su deo najbolje utakmice prvog dela sezone protiv Galatasaraja u IStanbulu. Crvena zvezda će po našem mišljenju biti veoma težak protivnik za svaki tim u Top16 fazi i oni su ozbiljni kandidati za prolaz u plejof“, stoji u opisu crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: