ABA: Jorović srušio Megu

Košarkaši Mega Leksa poraženi su na gostovanju Igokei u Laktašima sa 70:63 u prvoj utakmici 13. kola ABA lige.

Izvor: JT

Subota, 20.12.2014.

18:42

Default images

Izabranicima Dejana Milojevića to je bio sedmi poraz ove sezone, dok su Aleksandrovčani došli do četvrtog trijumfa u regionalnom takmičenju.

Domaći tim je tokom gotovo cele utakmice održavao prednost, ali je meč rešen u trećem periodu, kada je viđeno samo 17 poena na obe strane.

U poslednjem periodu košarkaši Mege su uspeli da se vrate, ali im izabranici Željka Lukajića, predvoćeni Brankom Jorovićem, to nisu dozvolili.

Najbolji u timu Mega Leksa bio je Rade Zagorac sa 19 poena, Nikola Jokić je dodao 13, uz šest skokova, dok je Marko Kešelj imao 12 poena, četiri skoka i tri asistencije.

Jorović se posebno istakao u pobedničkoj ekipi sa 18 poena i devet skokova. Po deset poena dodali su Duško Bunić, Dušan Katnić, Džonaton Džons, koji je imao i po pet skokova i asistencija.

Košarkaši Mega Leksa u narednom kolu, 25. decembra, gostuju MZT Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: