Jovović: Svesni jačine Partizana

Trener košarkaša Budućnosti Igor Jovović rekao je da je njegova ekipa svesna da gostuju jakom protivniku u 13. kolu ABA lige.

Izvor: MN

Subota, 20.12.2014.

15:08

Default images

Partizan dočekuje podgoričku ekipu u nedelju u 19 časova u hali Pionir.

"Crno-beli" imaju skor od po šest pobeda i poraza, dok je Budućnost druga sa 10 trijumfa iz 12 mečeva.

“Svesni smo ko nam je rival i koliko je jak. Partizan NIS je osvojio najviše trofeja u regionalnom takmičenju. Dovođenjem igrača u poslednje vrieme napravio je roster koji je kadar da se bori za sam vrh i trofej u ABA ligi. To znači da nas očekuje izuzetno težak zadatak u Pioniru. Imaće podršku velikog broja navijača. Moramo odigrati jako kvalitetno, takmičarski jako, kako bismo došli u situaciju da ih ugrozimo. Rezultatima u poslednje vrieme smo privilegovani da igramo derbi protiv jake ekipe, i nadam se da ćemo se predstaviti u najboljem mogućem svetlu. Probaćemo da napravimo veoma značajnu pobedu", rekao je trener Budućnosti Igor Jovović.

"Idemo ekipi Partizana NIS koja se dosta pojačala. Doveli su par odličnih igrača, uz to oporavio se Milosavljević. Sada imaju tim koji može da osvoji ABA ligu. Motiva nam ne nedostaje, čast je igrati u Pioniru, idemo spremni, pokušaćemo da napravimo iznenađenje. Partizan je favorit, dugi niz godina je učesnik Eurolige, i osvojio je veliki broj titula. Iako su sada rezultati na našoj strani, ipak im prepuštamo ulogu favorita", rekao je košarkaš Budućnosti Bojan Subotić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: