Rodžers: Marković bio neverovatan

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da njegov tim pokazuje znake napretka posle trijumfa nad Bornmutom 3:1 u Liga kupu.

Izvor: SO

Četvrtak, 18.12.2014.

08:29

Default images

“Mislim da polako dolazimo do pravog nivoa. Mnogo je igrača koji se tek prilagođavaju, bićemo bolji kako sezona odmiče. Videli ste mladog Markovića – odigrao je neverovatno. Pokušavam da pronađem rešenja da budemo kreativniji jer to nismo bili cele sezone, a to nam je zaštitni znak“, kaže Rodžers.

“Veoma naporno radimo na kretanju i kreativnosti, ove sezone nam je mnogo vremena trebalo da nađemo ritam, ali je volja za radom igrača uvek bila kako treba. Taktički smo odigrali dobro, pokazali smo karakter i prošli smo dalje“, dodao je menadžer ’Crvenih’.

Liverpul će se u polufinalu sastati sa Čelsijem – prvi meč igra se 19. januara na Enfildu, a revanš je sedam dana kasnije na Stamford Bridžu.

“Hteli smo da prođemo u polufinale, a znali smo da će nam protivnik u polufinalu biti težak ko god da bude. Pre ili kasnije morate da eliminišete najbolje, svejedno da li je reč o polufinalu ili finalu“, zaključio je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: