Liverpul i Totenhem u polufinalu

Ekipe Liverpula i Totenhema ubedljivim pobedama plasirale su se u polufinale Liga kupa Engleske.

Izvor: AK

Sreda, 17.12.2014.

22:35

Default images

Liverpul je sa 3:1, uz prvenac Lazara Markovića u crvenom dresu, slavio kod niželigaša Bornmuta.

S druge strane, Totenhem je deklasirao Njukasl 4:0 u premijerligaškom obračunu. Dan ranije među četiri najbolja kluba prošli su Čelsi i veliko iznenađenje Šefild Junajted. Tokom večeri će biti određeni parovi polufinala.

Liverpul je meč u Bornmutu rešio sredinom prvog poluvremena, prvo je posle sjajnog centaršuta Markovića, Henderson namestio gol Sterlingu, da bi potom srpski reprezentativac "probio led" u dresu kluba sa Enfilda.

Početkom drugog poluvremena Sterling je na asistenciju Lalane postigao drugi gol na meču, da bi pola sata pre kraja Gosling dao počasni gol za domaćina.

Neočekivano lako i ubedljivo Totenhem je savladao Njnukasl. Opet je ključni igrač bio Kristijan Eriksen, iako Danac nije bio strelac.

Sjajni plejmejker je namestio prva dva gola koja su postigli Bentalem i Čadli, da bi goste dotukli napadači Kejn i Soldado, koji je zamenio mlađeg saigrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: