Ramos: Ostajem, Real mi je dao sve

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da nema nameru da napusti Madrid.

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2014.

16:37

Default images

Ramosu aktuelni ugovor sa Realom ističe za dve godine, ali su mediji u poslednje vreme počeli da spekulišu da je na izlaznim vratima Santjago Bernabeua.

"Iskreno, to (novi ugovor) mi je najmanja briga. Posao mog agenta je da komunicira sa klubom. Ugovor mi ističe 2017. godine i moja namera je da ostanem u klubu koji mi je dao skoro sve", rekao je Ramos.

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale Svetskog klupskog prvenstva, pošto su u Marakešu pobedili meksički Krus Asul (4:0).

Ramos nije završio taj meč, zamenjen je u drugom poluvremenu zbog povrede butine, ali je u prvom delu igre udarcem glavom doveo svoj tim u vođstvo.

"Nadam se da nije ništa ozbiljno i da ću igrati u finalu. Ovo je jedino takmičenje koje nisam osvojio, nadam se da ćemo uspeti u tome", rekao je Ramos.

Real će u finalu igrati protiv pobednika meča između osvajača Kupa Libertadores argentinskog San Lorenca i novozelandskog Oklenda.

Taj duel na programu je u sredu, dok se finale igra u subotu, 20. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: