"Ronaldo čuva golove za finale"

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom svog tima protiv Krus Asula u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva (4:0).

Izvor:

Sreda, 17.12.2014.

09:22

Default images

Iskusni Italijan dodao je da je Kristijano Ronaldo odigrao veoma dobar meč, na kome je upisao dve asistencije, rekavši da Portugalac čuva golove za finale.

"Ronaldo je imao veoma dobro, ovoga puta je imao ulogu asistenta. On je uvek veoma efikasan, čak i kada ne postiže pogotke. Sigurno čuva golove za finale", rekao je Ančeloti.

Golove za Real u duelu sa Meksikancima u Maroku postigli su Serhio Ramos, Karim Benzema, Garet Bejl i Isko, a u borbi za novi trofej igraće sa pobednikom meča San Lorenco – Oklend.

"Takođe, Iker Kasiljas je odigrao sjajan meč. Njegov odbranjen penal u 40. minutu bio je ključan. Činilo se da je susret gotov posle našeg drugog gola, ali da Iker nije pročitao Torada svašta je moglo da bude", dodao je Ančeloti.

Legendarni čuvar mreže bio je uobičajeno skroman, pa je u prvi plan stavio igru tima.

"I ovoga puta, tim je bio odličan. Odigrali smo veoma dobar meč kao kolektiv. Iako rezultat od 4:0 implicira da smo lako došli do trijumfa, vrlo lako je moglo da bude i drugačije. Da su uspeli da realizuju penal sve bi sve zakomplikovao, ali je naš treći pogodak konačno prelomio duel", rekao je Kasiljas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: