SP: Treći poraz hokejaša u Španiji

Mladi srpski hokejaši doživeli sui treći poraz na Svetskom prvenstvu u Španiji, pošto su u trećem kolu izgubili od selekcije Australije sa 4:2 (1:0, 2:1, 1:1).

Izvor: JT

Sreda, 17.12.2014.

00:22

Default images

Naš nacionalni tim odigrao je najbolji meč u dosadašnjem toku šampionata, igrom dominirao tokom najvećeg dela meča. Ka golu protivnika uputio je čak 67 udaraca, naspram samo 17 protivničkih, ali je nedostatak sreće i koncentracije u odbrani presudio da ‘orlići’ ni posle tri odigrana susreta ne dođu upišu nijedan bod.

Australijanci su tako došli do tri boda koji im sigurno obezbeđuju opstanak u Diviziji II.

S druge strane, ta borba u preostale dve runde predstoji našim mladim hokejašima, a sva je prilika da će o poslednjem učesniku tog ranga takmičenja u narednoj sezoni odlučivati meč narednog, četvrtog kola protiv selekcije Islanda.

Taj meč dolazi posle dana pauze koji u sredu očekuje učesnike Svetskog prvenstva u Haki i koji će dobro doći izabranicima selektora Igora Kosovića da se pripreme za završnicu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: