Seltik deli karte nezaposlenima

Fudbalski klub Seltik odlučio je da nagradi svoje nezaposlene navijače za Božić tako što će im dati besplatne karte za utakmicu sa Ros Kauntijem 27. decembra.

Izvor: JT

Utorak, 16.12.2014.

21:41

Default images

“Ova inicijativa odslikava našu posvećenost osnivačkim principima kluba time što ćemo pomoći unesrećenima i pokazati da ostajemo klub otvoren za sve”, stoji u saopštenju Seltika.

Taj gest samo je u poslednji u nizu akcija legendarnog kluba, koji je poslednjih meseci skupljao novac kojim bi pomogao lokalnim porodicama i humanitarnim organizacijama tokom praznika.

Što se same utakmice sa Ros Kauntijem tiče, iz Seltika su poručili da se nadaju da će na taj način pomoći nekim navijačima da osete prazničnu atmosferu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: