Rodžers: Nema sukoba među igračima

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je da među njegovim fudbalerima nema sukoba i da će pokušati da "izvuče najbolje" od napadača Marija Balotelija.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 16.12.2014.

19:21

Default images

Bivši fudbaler Liverpula Pol Ins nedavno je izjavio da bi Rodžers trebalo da proda Balotelija, pošto je on jedan od glavnih krivaca za lošu atmosferu u svlačionici "crvenih".

"Mario je fudbaler Liverpula i kao trener moram da uradim sve kako bih iz njega izvukao najbolje, ali tako je i sa svakim drugim igračem. Dok je u klubu, na to ću se koncentrisati. Čuo sam jednu-dve priče o sukobima u svlačionici - to je potpuna neistina", rekao je Rodžers, preneli su britanski mediji.

"Naravno da nismo srećni jer ne pobedjujemo. To su sve igrači koji vole da se takmiče i koji su prošle sezone umalo osvojili prvenstvo, pa nisu srećni kada gube", dodao je on.

Rodžers očekuje da će ekipa biti bolja u drugom delu sezone.

"Timski duh medju igračima je jak i to je jedan od razloga zbog kojeg verujem da ćemo, kada vratimo samopouzdanje, biti mnogo bolji u drugom delu sezone. Dobra je atmosfera u svlačionici. Imamo sreće što je u ekipi kapiten (Stiven Džerard) koji je snažan vodja i to je veoma važno", rekao je Rodžers.

Liverpul ove sezone ne postiže očekivane rezultate, zauzima 11. mesto u Premijer ligi sa 18 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem a takmičenje u Ligi šampiona završio je u prvoj fazi i na proleće će se takmičiti u Ligi Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: