Rašović sportski direktor Dinama

Bivši igrač i trener Partizana Vuk Rašović predstavljen je u utorak kao novi sportski direktor beloruskog Dinamo Minska.

Izvor: B92

Utorak, 16.12.2014.

17:53

Default images

On će na tom mestu naslediti Jurija Šukanova.

Rašović je na klupi crno-belih proveo osam meseci, osvojio je titulu i jesenju titulu pre nego što je smenjen na kraju jesenjeg dela sezone, a crno-beli su na proleće ispustili titulu.

Promovisao je Aleksandra Mitrovića i Miloša Jojića, pa je prelazni rok zahvaljujući i Rašoviću bio jedan od plodonosnijih u poslednjih nekoliko godina u Humskoj.

Pre toga je radio dve godine u Teleoptiku i jednu u Sremu iz Jakova.

Rašović će u Dinamu sarađivati sa igračima sa ovih prostora Slobodanom Simovićem, Nenadom Adamovićem i Nemanjom Nikolićem, koji sa uspehom nose dres vicešampiona Belorusije.

Prošlu sezonu u Belorusiji klub iz Minska završio je na drugom mestu na tabeli, odmah iza BATE Borisova, a u Evropi se u stilu oprostio pobedom nad Fiorentinom u Italiji 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: