Simović predsednik FS Vojvodine

Dragan Simović izabran je za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine, na vanrednoj sednici Skupštine FSV u Staroj Pazovi.

Izvor: AK

Utorak, 16.12.2014.

16:55

Default images

Njegov jedini konkurent Predrag Đurović je na samoj Skupštini odustao od kandidature, a Simović je dobio 53 glasa od 58 delegata.

"Trudiću se da u ovom kratkom periodu, do kraja mandata skupštine je ostalo nešto malo više od godinu dana, sa svojim saradnicima učinim što više na razvoju fudbala u Vojvodini", rekao je Simović, koji je izabran uz saglasnost predsednika FSS Tomislava Karadžića.

Njegov tim činiće sektretar Uroš Milojković, potpredsednici Marjan Rnić i Dejan Santrač, te 17 članova Izvršnog odbora.

"Sve ovo ćemo raditi transparentno, borićemo se za sve kadrove da učestvuju u radu na ovim zadacima, i da očuvamo jedinstvo saveza. Glavna opredeljenja će još biti: razvoj infrastrukture, oživljavanje fudbalskih centara u Vojvodini, podizanje rada u mlađim kategorijama, podrška sudijskoj i trenerskoj organizaciji, podizanje regularnosti takmičenja i pomoć klubovima", rekao je Simović.

Simović je inače predsednik superligaša Spartaka iz Subotice, a status predsednika FSV automatski znači i da je potpredsednika FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: