Konte: Neću podneti ostavku

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte demantovao je navode medija da će napustiti klupu nacionalne selekcije posle samo nekoliko meseci.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 16.12.2014.

14:51

Default images

Konte, bivši trener Juventusa, preuzeo je reprezentaciju Italije ovog leta posle ostavke Čezarea Prandelija, a mediji u toj zemlji poslednjih dana spekulišu da će on podneti ostavku zbog neispunjenih obećanja.

"Obavezao sam se i pokušaću da dam sve od sebe. Obavezao sam se i italijanskom narodu. Neću podneti ostavku", rekao je Konte za italijanske medije posle sastanka sa trenerima Serije A.

Konte je govorio i o svom odnosu sa trenerima klubova, insistirajući da razume njihovu poziciju.

"Važno je za sve nas da budemo u bliskim odnosima. Pre četiri meseca sam bio na drugoj strani, bio sam trener jednog kluba. Znam šta treneri misle, šta im prolazi kroz glavu", kazao je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: