Ker: Mi kao Bulsi? Imali su Majkla

Uprkos izvanrednom startu sezone, trener Golden Stejta Stiv Ker kaže da njegova ekipa neće dostići skor Čikago Bulsa iz 1996. godine od 72 pobede.

Izvor: SO

Utorak, 16.12.2014.

08:47

Default images

Voriorsi su počeli sezonu sa učinkom 21-2, a Ker je na pitanje može li njegov tim da stigne Bulse odgovorio na sledeći način:

“Bože, ne. Mi smo tada u timu imali čoveka po imenu Majkl Džordan. Te godine smo imali 41-3 skor, tako da ako sada dobijemo 21 od naredne 22 utakmice, razgovaraćemo ponovo“, rekao je Ker, tadašnji plej Bulsa.

“Sećam se da je te godine bilo desetak utakmica gde je Majkl samo odlučivao: ’Pobedićemo’. A svaki drugi tim na Zemlji izgubio bi te utakmice. Ali Majkl Džordan je bio... Neće više biti takvih kao on. Niko mu nije ni blizu i mislim da niko neće ni uspeti. Želeo je da obori rekord Lejkersa, pa smo to učinili“, dodao je Ker.

Voriorsi trenutno imaju 16 pobeda u nizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: