Balak: Čelsi nema slabu tačku

Bivši fudbaler Čelsija Mihael Balak rekao je da londonski tim nema slabu tačku i da može da ponovi uspeh iz 2012. godine i osvoji Ligu šampiona.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

15:23

Default images

Čelsi je jedinu titulu prvaka Evrope osvojio trijumfom nad Bajernom u Minhenu pre dve godine, a Balak veruje da ’Plavci’ mogu ponovo da budu najbolji na tlu Nemačke, ovoga puta u Berlinu.

Čelsi ima kvalitetan tim i mislim da nema slabu tačku. Na osnovu igre protiv Šalkea može drugi put u istoriji da osvoji Ligu šampiona. Nadam se da će nastaviti u ovom tempu i verujem da Murinjo neće dopustiti euforiju“, rekao je Balak.

Balak je od 2006. do 2010. godine za ’Plavce’ odigrao 166 utakmica, postigao 55 golova i osvojio titulu u Premijer ligi, Liga kup i tri FA kupa, ali je izgubio finale Lige šampiona od Mančester Junajteda 2008. godine.

Tokom karijere igrao je za Kajzerslautern, Bajer iz Leverkuzena i Bajern, dok je za reprezentaciju Nemačke nastupio 98 puta i postigao 48 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: