I Ceca Kitić štrajkuje glađu

Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić pridružila se Stanki Pejović, potpredsednici Sportskog društva Radnički, i stupila u štrajk glađu.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

15:04

Default images

Pored Kitićeve, predsednice rukometnog kluba Radnički, i Pejovićke, u štrajk je stupio i Ljubinko Veselinović, predsednik Skupštine Sportskog društva Radnički i proslavljeni bokser, zbog problema u kojem se taj kolektiv nalazi.

Sportskom društvu sa Crvenog krsta isključeni su struja i grejanje, a prema rečima potpredsednice zaposleni zbog toga ne mogu da rade da bi skupili novac za dugove.

Grejanje je u salama u kojima sportisti Sportskog društva Radnički treniraju isključeno još pre dve godine, a od prošlog četvrtak nema ni struje.

Radnik je došao i pored toga što smo dogovorili reprogram i počeli da plaćamo dugovanja, i isključio struju. U svojoj kancelariji sam i ne izlazim dok se problemi ne reše“, rekla je za B92 Stanka Pejović prošlog četvrtka, „Država mora da shvati da u ovoj zemlji ne postoje samo Zvezda i Partizan“.

Dug elektranama Sportskog društva Radnički je oko pet miliona dinara, a nastao je od osnovnog duga od dva miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: