Pep: Poraz u pravom trenutku

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da poraz od Mančester Sitija u Ligi šampiona sa 3:2 nije mogao da dođe u boljem trenutku.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

13:19

Default images

Minhenski klub je još ranije obezbedio prvo mesto na tabeli grupe E, a protiv Sitija je vodio do 85. minuta, pre preokreta ’Građana’, koji su tako ostali u konkurenciji za plasman u drugu fazu.

Junak trijumfa Sitija bio je Serhio Aguero, koji je postigao ’het-trik’, a njegovom drugom i trećem golu prethodile su individualne greške igrača Bavaraca.

Dobro je što je se poraz desio sada. Ovo će biti lekcija za nas jer ako se ovako nešto desi u narednoj fazi ili četvrtfinalu, takmičenje će biti gotovo za nas“, rekao je Gvardiola.

Bajernu je to bio prvi poraz ove sezone još od avgusta, kada je izgubio od Borusije Dortmund u meču za Superkup Nemačke. Od tada je imao niz od 18 mečeva bez poraza, a prvi put ove sezone odbrana Bavaraca je primila tri gola.

Izgubili smo i ako izgubimo jer igramo loše, to nije uopšte dobro. Ali, moj tim nije zaslužio da izgubi. Veoma sam ponosan na svoje igrače. Igrato 70 minuta sa desetoricom protiv šampiona Engleske iziskuje dosta napora. Dva puta smo izgubili loptu i bili smo kažnjeni. Prava je šteta jer smo odigrali veoma dobro i zaslužili smo više. Možemo da budemo ponosni jer se nismo krili, bili smo jaki, iako smo imali igrača manje“, naglasio je Gvardiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: