Marjanovićeva prva u Požarevcu

Ženski FIDE majstor Anamarija Marjanović iz Mađarske pobednica je ženskog šahovskog "Memorijala Milutin Karaklajić" igranog u Požarevcu.

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

13:12

Default images

Marjanovićeva je osvojila sedam poena iz devet kola. Druga je bila Jovana Milošević, a treća FIDE majstor Mila Žarković sa po 6,5 poena.

Četvrta je bila velemajstor Ana Benderać sa šest, a peta FIDE majstor Monika Stojkovska iz Makednije sa pet osvojenih poena.

U poslednjem kolu, Žarkovićeva je pobedila Miloševićevu i ’uzela’ joj prvo mesto, koje je pripalo Marjanović posle remija sa Evom Rendi iz Rumunije.

Igrano je devet kola po Bergerovom sistemu, svaka sa svakom, uz učešće deset šahistkinja iz Mađarske, Rumunije, Makedonije i Srbije.

Turnir je igran u čast preminulog šahovskog radnika Milutina Karaklajića iz Požarevca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: