Beker: Novakova sezona za desetku

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, kaže da je iza srpskog tenisera veoma uspešna sezona, a istakao je i udeo Marjana Vajde u tome.

Izvor: SO

Sreda, 26.11.2014.

16:32

Default images

“Ocenio bih godinu ’desetkom’, bila je iznad svega puna uspeha, i to zahvaljujući svim ljudima u štabu – bez podrške Marjana Vajde, ne bih uspeo u svom zadatku“, rekao je Beker.

“Ovo je za Novaka bila godina velikih promena – oženio se, postao je otac. A u trudnoći ne cvetaju uvek ruže, to govorim iz iskustva. Ipak, on se na sjajan način izborio sa time. On je svestan da stabilan privatni život doprinosi i boljoj profesionalnoj karijeri“, dodao je Nemac.

Beker kaže da se ne obazire preterano na kritike, a izneo je i ciljeve za sledežu sezonu.

“Ne moram da se dokazujem bilo kome sa strane, na mene ne utiču na takve stvari. Kada je reč o ciljevima, oni pre svega obuhvataju osvajanje Gren slem titula. Naravno, Rolan Garosa je visoko na listi prioriteta“, zaključio je Beker.

Đoković je 2014. godinu završio sa skorom 61-8, osvojio je sedam titula i treći put u karijeri završio je sezonu na prvom mestu na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: