Enrike: Mesi neće stati

Trener Barselone Luis Enrike ponovio je da je Lionel Mesi najbolji fudbaler svih vremena, pošto je Argentinac postao najbolji strelac Lige šampiona u istoriji.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

09:42

Default images

Mesi je postigao ’het-trik’ u trijumfu nad Apoelom sa 4:0 i tako došao do broja od 74 gola u elitnom takmičenju i nadmašio dosadašnji rekord koji je držao Raul Gonsales Blanko sa 71 pogotkom.

Lionel Mesi je najbolji fudbaler svih vremena, fudbal je ’kralj’ sportova i on će nastaviti da iznenađuje sve još dugo“, rekao je Enrike.

Enrike je izneo i reči hvale na račun Luisa Suaresa, koji je postigao prvi gol za Barselonu, pre nego što je Mesi preuzeo scenu.

Suares će postići još mnogo golova, on je igrač koji ne doprinosi timu samo svojim golovima“, naglasio je Enrike.

Ranije ovog meseca Barselona se mučila da pobedi Almeriju u Primeri, a na pitanje da li pobeda nad Seviljom sa 5:1 u subotu i trijumf u utorak pokazuju da je tim napredovao, Enrike je rekao:

Razlike u nivou igre su očekivane tokom sezone i moj naredni posao je da spremim tim za tešku utakmicu sa Valensijom posle sjajne pobede nad dobrim protivnikom, koji nije primio mnogo golova u ovom takmičenju“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: