Mesi: Važnija pobeda od rekorda

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da se oseća sjajno jer je postao najbolji strelac Lige šampiona u istoriji, ali da je srećniji zbog pobede svog kluba.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

08:15

Default images

Argentinac je postigao ’het-trik’ u trijumfu nad Apoelom sa 4:0 i tako nadmašio rekord Raula Gonsalesa Blanka od 71 gola u elitnom takmičenju, i trenutno je na 74 pogodaka.

27-godišnji Mesi je tako uspeo da ispiše nove stranice istorije dva puta u četiri dana, pošto je prethodno u subotu postao najbolji strelac Primere u trijumfu Katalonaca nad Seviljom sa 5:1.

Postaviti ovaj rekord u takmičenju kakvo je ovo je sjajno. Ali, bez obzira na to, ovo je bila veoma bitna utakmica. Uspeli smo da izvučemo tri boda i to je ono što je zaista važno. Moramo da nastavimo u istom ritmu, da bismo ispunili ciljeve koje smo postavili na početku ove sezone“, rekao je Mesi.

Zahvaljujući pobedi, Barselona i dalje deli čelo grupe F sa Pari Sen Žermenom, koji je pobedio Ajaks sa 3:1. Tako će duel katalonskog kluba i ’Svetaca’ na „Kamp Nou“ za dve nedelje će odlučiti ko će osvojiti prvo mesto u grupi.

Protiv Pari Sen Žermena nas čeka težak meč. Oni imaju sjajne igrače, koji se odlično poznaju i stalno napreduje. Igramo na svom terenu, pokušaćemo da osvojimo prvo mesto, to je ono što želimo“, istakao je Mesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: