Kompani: Aguero naš 'posebni'

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini i kapiten 'Građana' Vinsent Kompani nahvalili su junaka preokreta protiv Bajerna iz Minhena Serhija Aguera.

Izvor:

Sreda, 26.11.2014.

00:55

Default images

Maestralni Kun postigao je het-trik u derbiju grupe E na Etihadu (3:2), i tako doneo svom timu izuzetno važna tri boda u borbi za nokaut fazu.

"Ako želite da uspete morate imati specijalnog igrača u specijalnoj formi. U suptrotnom, nećete uraditi ništa. On je naš poseban igrač. Kada je u formi i ono što deluje neostvarivo postaje ostvarivo", rekao je Kompani.

Siti je preokretom u finišu meča stigao do petog boda i prve pobede, pa pred poslednje kolo ima isti broj bodova koliko i CSKA i Roma. Prvi je Bajern sa 12 bodova.

"Mislim da svakom velikom timu treba veliki igrač. Serhio je jedan od njih, on je vrunski igrač, veoma važan za nas. Ali, smatram da je ceo tim odigrao do kraja, do poslednjeg atoma snage, verovali su do poslednje sekunde", rekao je Pelegrini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: