Navijači Bešiktaša u čast Marka

Navijači turskog Bešiktaša odali su poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću i osudili sramotan postupak pristalica gradskog rivala Galatasaraja.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 25.11.2014.

21:16

Default images

Navijacka grupa istanbulskih crno-belih pod nazivom "Carši" istakla je transparent s natpisom "Smrt nema boju. R.I.P. Marko" i objavila ga na drustvenoj mreži, pridruživši se brojnim navijačima sa Balkana koji su osudili tragičnu smrt 25. godišnjeg srpskog mladića.

S druge strane, pristalice Galatasaraja skandalozno su se poneli pred početak prvenstvene utakmice sa Bešiktašom u nedelju, kada su zviždali na minut ćutanja kojim je odata pošta ubijenom Ivkoviću.

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja, a sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Ranije je saopšteno da će sve utakmice Evrolige i Evrokupa ove nedelje početi minutom ćutanja u znak sećanja na tragično stradalog navijača Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: