Zoran Erceg ide u Real?

Srpski košarkaš Zoran Erceg mogao bi da napusti Galatasaraj i pojača madridski Real, prenose turski i španski mediji.

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2014.

16:07

Default images

Poznato je da je Galatasaraj već duže vreme u finansijskim problemima, a trener trener turskog kluba Ergin Ataman u ponedeljak je izjavio da svi igrači sem Karlosa Aroja mogu da ga napuste ako nađu drugi klub.

Među tim igračima je i Erceg, za kojeg su navodno zainteresovani još neki španski klubovi i Bešiktaš, ali je prema pisanju turskih medija on već stupio u pregovore sa Realom.

Ukoliko se dogovori sa Realom, Erceg bi za ‘kraljevski klub’ mogao odmah da zaigra u Endesa ligi, ali bi što se tiče Evrolige morao da sačeka Top16 fazu.

Vest da Erceg razmišlja da napušti Galatasaraj nije iznenađenje zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči utakmice dva kluba u Istanbulu prošlog petka.

Srpski košarkaš je bio junak trijumfa turskog kluba u tom duelu sa 110:103 posle dva produžetka, ali je u izjavi za “Večernje novosti” da posle tragedije o svom učinku nije ni razmišljao.

O utakmici sam mogao da razmišljam u kolima od svlačionice do kuće. Iskreno, od kada sam čuo za vest o ubistvu ovog momka duel sa Zvezdom mi je pao u zaborav. Ni o utakmici ni o svom učinku ni sa kim nisam ni razgovarao. Sportista sam koji radi svoj posao, bez namere da svojom igrom nekoga uvredim ili da širim mržnju”, rekao je Erceg.

Erceg je na šest utakmica Evrolige ove sezone prosečno beležio 17,2 poena i pet skokova po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: