Turci prete i Delijama i Grobarima

Huligani Galatasaraja nastavili su sa provociranjem navijača Crvene zvezde posle ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu.

Izvor: JT

Utorak, 25.11.2014.

13:59

Default images

Ivković je ubijen uoči utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde, a od tada su pristalice turskog kluba koristile svaku priliku da najave nove izlive nasilja.

Prvo su zviždali prilikom pokušaja minuta ćutanja kao odavanja počasti ubijenom mladiću, a potom su preko društvenih mreža slali poruke navijačima Zvezde.

Među tim porukama bila je i ona u kojoj se pitaju ko je sledeći na njihovoj meti – navijači Partizana, Olimpijakosa i CSKA, a poslednja u nizu glasi: “Delije, da li verujete da će vas Partizan spasti”. Tim transparentom aludira se na to da su navijači Partizana na utakmici Jelen Superlige sa Napretkom proteklog vikenda zapalili zastavu Galatasaraja. Tu, međutim, nije bio kraj, pošto su se pojavili i oni simpatizeri Galatasaraja koji su poručili da prihvataju rat i sramotno pretili da će "svima biti kao Ivkoviću".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: