Ančeloti pregovara o novom ugovoru

Trener Reala Karlo Ančeloti otkrio je da trenutno pregovara sa ’kraljevskim klubom’ oko novog ugovora.

Izvor: JT

Ponedeljak, 24.11.2014.

16:29

Default images

Italijanski stručnjak je na klupi Madriđana zamenio Žozea Murina u leto 2013. godine i tim je vodio do desete titule šampiona Evrope.

Uprkos tom velikom uspehu, Ančeloti ističe da želi da ima još veću ulogu u istoriji Reala, kao i da planira da ostane na „Santjago Bernabeu“ još dugo.

Nadam se da ću ostati upamćen u istoriji Reala ne samo zbog ’desime’. Imam ugovor do 2016. godine, ali pregovaramo oko nastavka saradnje. Real ima odličnu strukturu, članovi biraju predsednika svake četiri godine i onda on ima svu kontrolu. Ove nema nikakvih tajkuna ili nekog menadžerskog tima. Real želi da bude najbolji, a ova igra je sve bolja. Želim da budem svetski šampion sa Realom, ali neće nam biti lako“, istakao je Ančeloti.

55-godišnji Ančeloti je istakao da bi jednog dana voleo da ponovo preuzme Milano, sa kojim je osvojio četiri evropske titule, po dve kao igrač i trener, ali da mu je ambicija i mesto selektora Italije.

Ako se pre ili kasnije vratim u Italiju, to će biti samo zbog milana. Antonio Konte je sjajan trener, Italija na svakih 12 godina ode u finale Svetsko prvenstvo i osvoji ga na 24, tako da ću se ja kandidovati za taj posao 2030. godine. Imaću samo 71 godinu, ja mogu to“, naglasio je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: