LŠ: Partizan Vizura dočekuje Kan

Odbojkašice Partizana Vizure u utorak od 17 časova dočekuju Kan, za koji igra Sanja Bursać, u okviru drugog kola Lige šampiona.

Izvor: JT

Ponedeljak, 24.11.2014.

16:14

Default images

Šampionke Srbije su u prvom kolu poražene od Vakifbanka iz Istanbula, dok je francuski klub slavio protiv Pjačence sa 3:2.

Kapitenka Vizure Bianka Buša istakla je da će ona i saigračice u utakmicu ući opušteno, ali da će dati sve od sebe da naprave iznenađenje.

Imali smo tešku utakmicu u Istanbulu verovatno zato što je bila prva međutim svakako i trema jer je Vakif jedna od najboljih evropskih ali i svetskih ekipa. Protiv Kana ćemo ući opuštenije to je sigurno, motiva imamo jer je ovo ipak utakmica Lige šampiona. U utorak možemo da pokažemo svoj maksimum i mislim da će to biti dovoljno za dobar rezultat. Pozvala bih publiku da dođe u što većem broju jer će nam dati energiju više i motiv da utakmicu što bolje odigramo“, rekla je Buša.

Trener Partizana Vizure Slobodan Radivojević izneo je niz reči hvale na račun odbojkašica Kana, ali je najavio bolje izdanje nego u Istanbulu.

O motivu ne treba puno pričati, on je uvek prisutan u ovakvim mečevima. Bitno je da smo psihološku barijeru probili u Istanbulu i da samo sada spremni. Ekipa Kana je izuzetno kvalitetna i pre svega iskusna, neke naše igračice nemaju ukupno godina koliko pojedine iz Kana imaju sezona nastupanja na ovakvim i sličnim utakmicama. Mislim da ćemo uz tu neku energiju koju ćemo svi uložiti pružiti maksimum a za koliko će to biti dovoljno, to ćemo videti. Ne pitamo se samo mi već i iskusni protivnik. Naoštrili smo se i nadam se da ćemo poboljšati sliku u odnosu na onu prvu utakmicu u Istanbulu“, istakao je Radivojević.

Radivojević je takođe rekao da Ljiljana Ranković i Maja Aleksić zbog povreda neće igrati protiv Kana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: