MLS: Galaksi, Revolušn bliži finalu

Ekipe Los Anđeles Galaksija i Nju Ingland Revolušna krak su od finala MLS lige.

Izvor: AK

Ponedeljak, 24.11.2014.

15:19

Default images

Revolušn je u prvom polufinalu američke fudbalske lige savladao Njujork Red Bulse 2:1 u gostima. Revanš je 29. novembra u Bostonu.

Galaksi je na svom terenu minimalnim rezultatom savladao tim Sijetl Saundersa. Revanš je 1. decembra u Sijetlu.

Nju Ingland je do velike pobede u Njujorku stigla je na krilima tandema Til Banburi-Džermejn Džons.
foto: Beta/AP
Prvo je iskusni vezista Džons u 17. minutu pronašao svog napadača za vođstvo u "velikoj jabuci", da bi mu se ovaj revanširao pet minuta pre kraja.

U međuvremenu, u 27. minutu, Bredli Rajt-Filips je doneo izjednačenje domaćinu, koji nije uspeo da izbegne poraz. Revolušn je zabeležio petu uzastopnu pobedu, sedmu u poslednjih osam mečeva.

Neporažen je od 21. septembra, ali su Red Bulsi dobili prethodna dva međusobna duela, uključujući i jedan u Bostonu, u junu.



Zanimljivo će biti i u revanšu drugog polufinalnog para. U sedmom minutu prvog poluvremena u Los Anđelesu, Galaksi je golom Marsela Sarvasa uspeo da savlada Saunderse.

Nema sumnje da će biti žestoko u Sijetlu, s obzirom da Saundersi imaju najglasnije i najbrojnije navijače u MLS ligi. Pre mesec dana bilo je 2:0 za Sijetl na ovom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: