Mali pomak u Šumaherovom oporavku

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher nastavlja sa napretkom u svom oporavku, objavila je njegova portparolka Zabine Kem.

Izvor: JT

Ponedeljak, 24.11.2014.

11:31

Default images

Šumaher je sredinom septembra oporavak nastavio kod kuće, u švajcarskom Glandu, gde je prebačen iz Univerzitetske bolnice u Lozani.

„Napredak u Mihaelovom stanju, s obzirom na ozbiljnost povreda koje je doživeo. Potrebno je vreme, mislim da svi moramo da imamo mnogo strpljenja“, rekla je Kemova za RTL.

Legendarni Nemac je šest meseci proveo u komi posle nesreće koju je doživeo tokom skijanja. Tokom tih pola godine bio je smešten u bolnici u Grenoblu, da bi potom njegov oporavak bio nastavljen u Lozani, pre nego što je odlučeno da bude prebačen kući.

Kemova je takođe izrazila zahvalnost zbog podrške koju su dobili Šumaher i njegova porodica.

Porodica je veoma zahvalna zbog svih poruka, mislim da takva pozitivna energija može mnogo da pomogne“, istakla je Kemova.

Otkako je Šumaher otpušten na kućno lečenje, gde o njemu brine i lekarski tim bolnice u Lozani, nije bilo gotovo nikakvih informacija kakvo je njegovo tačno stanje. Njegova porodica je rekla da će se oglašavati kada bude bilo potrebe, kao i da spekulacije koje se pojavljuju treba zanemariti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: