Karager: Suares je otišao, pa šta?

Bivši engleski fudbaler Džejmi Karager rekao je za Liverpul da je mentalno i fizički slab posle šokantnog poraza od Kristal Palasa.

Izvor: JT

Nedelja, 23.11.2014.

20:54

Default images

Liverpul je rano poveo u tom duelu golom Rikija Lamberta, ali je Palas brzo uzvratio i slavio sa 3:1.

Karager, koji se povukao u dresu Liverpula pred prošlu sezonu, rekao je za ’Redse’ da su u potpunosti bili poniženi od strane Kristal Palasa.

Ovo nije samo loš start sezone, nešto zaista nije u redu. Njih praktično izbacuju iz utakmice. Na kraju prošle sezone, kada su igrali sa Palasom bili su mentalno i fizički slabi, i sada je isti slučaj bio. Ništa se nije promenilo, a 120 miliona funti je potrošeno na igrače. Suares je otišao, pa šta? Suares nije više tu, a oni su i dalje mentalno slabi, nemaju lidera na terenu“, rekao je Karager.

Bivši igrač Liverpula je istakao da mu kao navijaču tog kluba smeta kada vidi da je njegov tim slab na terenu.

Ovo nije prvi put da vidimo ovakav Liverpul, to se dešava cele sezone. Svi mi govorimo kako su došli novi igrači i da im je potrebno vreme da se priviknu, a ja ne verujem u to. Nikad nisam promenio klub, a kada strani igrač dođe naravno da mu treba vremena, ali smo već došli do trenutka kada želite da vidite dobru igru. I Liverpul niko ne pobeđuje na kvalitet, a Kristal Palas ih je pobedio svojim entuzijazmom“, istakao je Karager.

Liverpul trenutno drži 12. mesto na tabeli Premijer lige sa samo 14 bodova, a vodeći Čelsi ima 32.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: