"Ne zaslužujem poređenje sa Mikom"

Vozač Vilijamsa Valteri Botas oduševio je mnoge svojom vožnjom ove sezone, mnogi ga porede sa Mikom Hakinenom, ali on za B92 kaže da to nije još zaslužio.

Izvor: JT

Nedelja, 23.11.2014.

10:05

Default images

Botas kaže da su titule merilo u Formuli 1 i da će tek kada osvoji jednu moći da kaže da je barem malo prišao legendarnom sunarodniku i dvostrukom svetskom šampionu.

Posle ne toliko zapažene debitantske sezone, uspeo je da zasija tokom ovogodišnjeg šampionata Formule 1 i uz Danijela Rikarda predstavlja jedno od najvećih iznenađenja.

Mladi Finac je u ekskuzivnom razgovoru za B92 otkrio da li je Formula 1 sve ono o čemu je sanjao, ali i još mnogo toga...

Finci su oduvek bili poznati kao odlični vozači, kako u Formuli 1, tako i u reliju, ali za Botasa nije postojala dilema za koju kategoriju da se odluči.

Oduvek sam više voleo da se takmičim na pravoj stazi, a ne van nje, to me je uzbuđivalo. Sve je krenulo od kartinga, mnogo sam voleo tu blisku borbu da drugim vozačima, od tada sam samo sanjao o Formuli 1“.

Kompletan intervju sa Valterijem Botasom pročitajte u našoj rubrici ’Intervjui’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: