Samo Dinamo Zagreb odoleo Ronaldu

Najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo nastavlja da ruši granice modernog fudbala i da postavlja neverovatne rekorde.

Izvor:

Subota, 22.11.2014.

22:02

Default images

Prva zvezda Real Madrida igra novu sezonu života, a golovima u pobedi protiv Elćea stigao je do 20. pogodaka u 11 mečeva Primere, a ukupno 27 u svim takmičenjima.

Fenomenalni Portugalac je stigao u Madrid 2009. godine, a 'kraljevski' klub se od tada sastao sa 52 ekipe, a Ronaldo je, ukuljučujući i duel s Eibarom, uspeo da bude strelac protiv 51 različitog protivnika. Samo je Dinamo Zagreb odoleo.

Bivši igrač Mančester Junajteda je golom u 43. minutu, u pobedi svog tima od 4:0, skinuo i stadion Ipurua u Eibaru sa liste, a jedini na kojem nije zatresao mrežu je Anoeta u San Sebastijanu.

Drugi pogodak postigao je s bele tačke, što mu je bio 45. penal od kada je stigao u Real, po čemu je takođe rekorder.

Ronaldo je propustio gostovanje Real Sosijedadu na startu sezone, tako da će morati da sačeka narednu godinu kako bi eventualno kompetirao listu na Iberijskom poluostrvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: