Van Gal: Nećemo kupovati ove zime

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal potvrdio je da ‘Crveni đavoli’ neće učestvovati u većim transferima u januaru.

Izvor: JT

Subota, 22.11.2014.

14:51

Default images

Igrači Junajteda su zaradili veliki broj povreda od početka sezone, a klub sa “Old Traforda” je zabeležio samo četiri pobede na 11 mečeva u Premijer ligi.

Takođe, posle odlazaka Nemanje Vidića, Rija Ferdinanda i Patrisa Evre, ‘Đavoli’ su ostali bez kvalitetne odbrane.

Mislim da Ed Vudvord nije rekao da ne treba da kupujemo, već da je u januaru teško naći igrače koji su dovoljno dobri za Mančester Junajted i zbog toga nećemo kupovati i ja se slažem sa tim stavom. Kada već kupujete, to moraju da budu bolji igrači od onih koje imate u timu i biće teško naći takve u januaru. To je on hteo da kaže i verujem da govorimo istim jezikom”, naglasio je Van Gal.

Jedan od igrača koji je povezivan sa “Old Trafordom” je Kevin Strotman iz Rome, ali je Van Gal odbio da prokomentariše da li će Junajted poslati ponudu za njega.

Ne mogu da pričam sa medijima o igračima koje želimo da kupimo. Ne mogu da odgovorim na pitanje ne samo o Strotmanu, već o svim igračima na svetu”, istakao je Van Gal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: