Alonso: Kristijano najbolji saigrač

Fudbaler Bajerna Šabi Alonso izjavio je da je Kristijano Ronaldo bio i ostao njegov najbolji saigrač otkad se bavi fudbalom.

Izvor: JT

Subota, 22.11.2014.

14:35

Default images

Alonso je navodno izazvao kontroverzu nagovestiviši da bi neki od njegovih saigrača iz minhenskog tima trebalo da osvoji ‘Zlatnu loptu’, ali je sada razjasnio svoje mišljenje o portugalskom fudbaleru.

Nedavno sam rekao da ako bi Manuel Nojer ili neki drugi nemački fudbaler osvojio Zlatnu loptu, to bi bilo pravedno, jer su osvojili Svetsko prvenstvo. Ali, ako bi je Ronaldo osvojio ponovo, takođe bi to bilo fer, zbog sjajne sezonu kakvu je imao, tokom koje je osvojio Ligu šampiona. On je najbolji igrač sa kojim sam igrama. Teško je kopirati Real jer nema svaki tim igrače koji mogu da trče sa takvom eksplozivnošću kao Ronaldo”, naglasio je Alonso.

Španski fudbaler je prošle sezone postao šampion Evrope sa Realom, a sada želi da učini isto i sa Bajernom.

Liga šampiona je jedan od ciljeva kluba i za mene bi to bilo veliko dostignuće. Nikada nisam mislio da ću biti tako blizu, ali smatram da imamo dovoljno dobar tim koji može da se bori za sve trofeje. Biće teško, jer su nam konkurencija Real, Barselona, Čelsi, Pari Sen Žermen, a to su najbolji timovi u Evropi. Videćemo da li možemo da odolimo tom pritisku”, istakao je Alonso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: