Voždovac: Mi smo hteli da igramo

Generalni sekretar Voždovca Dragan Pilipović rekao je da je taj klub imao želju da se utakmica 13. kola Jelen Superlige sa Novim Pazarom odigra po planu.

Izvor: JT

Subota, 22.11.2014.

14:22

Default images

Pilipović je, međutim, istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova nije dalo zeleno svetlo.

“MUP je odložio utakmicu, nismo mi. Mi smo imali želju da ugostimo Novopazarce, da budemo dobri domaćini, kao i svaki put, ali policija nije mogla da grantuje bezbednost učesnika i publike”, rekao je Pilipović.

Utakmica između Vozdovča i Novog Pazara, kako se navodi na sajtu takmičenja, odložena je iz bezbednosnih razloga zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu. Razlog za to što je baš to razlog za odlaganje je činjenica da su navijači gostujućeg tima povezani sa turskim klubovima.

Nismo dobili zeleno svetlo za organizaciju. Nas je Zajednica superligaša dopisom obavestila da se utakmica odlaže. Mi smo tu odluku mogli samo da prihvatimo”, rekao je Pilipović.

Utakmica je trebalo da se odigra od 13 časova, a informacija o novom terminu još nema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: