Cirbes: Kako je ovo moguće?

Centar Crvene zvezde Majk Cirbes rekao je da je bez reči posle tragedije koja se dogodila u istanbulu i ubistva jednog navijača ‘crveno-belih’.

Izvor: JT

Subota, 22.11.2014.

09:51

Default images

Navijač Zvezde M.I. ubijen je u petak uveče, u tuči koja je izbila pred utakmicu Evrolige između Galatasaraja i beogradskog kluba.

Crvena zvezda je u toj utakmici poražena sa 110:103 posle dva produžetka, a Cirbes je istakao da posle takve tragedije rezultat nije važan.

Danas nikoga ne zanima rezultat utakmice – izgubili smo jednog od naših navijača. Kako je moguće da se takve stvari dešavaju? Svejedno o kojem sportu je reč, sport treba da bude zabavan, a ne da izaziva tragedije. Bez reči sam i tužan zbog toga što se desilo. Njegovoj porodici želim mnogo snage”, napisao je Cirbes na svojoj zvaničnoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk.
Nevericu povodom velike tragedije iskazao je i plejmejker Zvezde Markus Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: