L1: Laveci poslao PSŽ na vrh

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Mec na gostovanju 3:2 (2:0) u prvom meču 14. kola Lige 1 i popeli se na prvo mesto na tabeli.

Izvor:

Petak, 21.11.2014.

23:27

Default images

Parižani su petom uzastopnom pobedom stigli do ukupno 30. boda i preskočili velikog rivala Marsej (28), koji su porazili u prošlom kolu, dok je Mec ostao deveti sa 18 bodova.

Gosti su već posle petnestak minuta igre imali dva gola viška. Havijer Pastore je pogodio za vođstvo u devetom, da bi Busman auto golom sedam minuta kasnije duplirao prednost 'Svetaca'.

Ipak, domaći su se vratili na samom startu drugog dela, kada je Modibo Maiga realizovao dva penala u samo 240 sekundi. Najpre je u 49. minutu smanjio na 2:1, da bi u 53. ponovo bio precizan sa tačke za izjednačenje.

Međutim, sva tri boda ekipi sa Parka Prinčeva doneo je Argentinac Ezekjel Laveci u 83. minutu susreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: