Federer: Osetila se pauza

Rodžer Federer izjavio je posle poraza od Gaela Monfisa da je bilo očigledno da nije trenirao prethodnih dana.

Izvor: SO

Petak, 21.11.2014.

22:21

Default images

Federer je zbog povrede leđa predao finale završnog Mastersa, a sada je u finalu Dejvis kupa izgubio u tri seta od Monfisa.

“Osećalo se na terenu da nisam udarao lopticu, da se nisam kretao pet dana. Uz to, i Gael je igrao veoma dobro, nije kao da ja uopšte nisam mogao da igram“, rekao je Federer.

Posle prvog dana finale Dejvis kupa u Lilu između Francuske i Švajcarske rezultat je 1-1.

“Bilo mi je bolje kako je meč odmicao i to me ohrabruje. Nadam se da će se situacija postepeno poboljšavati“, dodao je Federer.

Rodžer kaže da će biti spreman da zaigra u dublu u subotu.

“Ako selektor misli da je to najbolji izbor, ja sam spreman. Na kraju meča nisam osećao nikakav bol, što je zaista dobro, a i nije da smo igrali pet setova, pa da sam potpuno iscrpljen“, zaključio je 33-godišnji Federer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: