Milojević: Poštujemo Jagodinu

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da poštuje Jagodinu, ali da će njegovi fudbaleri pokušati da pobede rivala u narednom prvenstvenom kolu.

Izvor:

Petak, 21.11.2014.

18:44

Default images

Čukarički će u nedelju od 13.00 dočekati Jagodinu u 13. kolu Superlige Srbije.

"Poštujemo protivnika, ali ništa manje ili više nego sve ostale protivnike. Verujem u svoje momke, imamo dobar igrački kadar i želimo da odigramo što bolje", rekao je Milojević.

"Igraćemo protiv ozbiljnog protivnika koji je u poslednje vreme u samom vrhu srpskog fudbala, što pokazuju rezultati. To je ekipa koja je dugo na okupu", kazao je trener ekipe sa Banovog brda.

Milojević na predstojećem susretu neće moći da računa na kapitena Igora Matića, koji je suspendovan zbog žutih kartona.

Čukarički je na današnjem žrebu za rivala u četvrtfinalu srpskog Kupa dobio ekipu Vojvodine.

"Dobili smo ozbiljnog protivnika, izlišno je pričati o Vojvodini. Izvrsno igraju ove godine, ali mi imamo svoje ambicije i mislim da će to biti jako dobra i zanimljiva utakmica", rekao je Milojević.

Utakmica protiv Vojvodine igraće se 3. novembra na Banovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: