U FM ne možete biti Sloba, Sadam...

Najnoviji deo serijala "Football Manager 2015" doneo je mnoštvo korisnih inovacija, ali i veoma bizarnu listu zabranjenih imena za svoj virtuelni alter ego.

Izvor:

Petak, 21.11.2014.

17:23

Default images

Nova igra donosi preko 15.000 poboljšanja, unapređeni grafički i 3D endžin, kao i nekoliko bitnih promena što se tiče taktičkog i instukcionog interfejsa.

Na listi zabranjenih imena nalaze se imena poput Slobodana Miloševića, Vladimira Putina, Sadama Huseina, Kim Džonga, Osame bin Ladena, Adolfa Hitlera, Fidela Kastra, Andersa Brejvika, Benita Musolinija...

Zabranjene su i 'vulgarne' kombinacije imena i prezimena, kao i još neka imena za koje apsolutno nije jasno zašto su se našle na spisku. Kompletnu listu od 128 imena i prezimena možete videti ovde.

U FM2015 mladi igrači iz naše zemlje dobro se kotiraju i poseduju veoma dobre predispozicije za velike karijere, a jedan tinejdžer morao je da sačeka pismenu dozvolu oca – kako bi se našao u 'bazi podataka'.

Više o fenomenu zvanom 'Football Manager' pročitajte u temi posvećenoj jednoj od najboljih video igara ikada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: