Pelegrini: Pobeda za iskupljenje

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da se nada trijumfu nad Svonsijem kako bi se ekipa iskupila za slabije rezultate u poslednje vreme.

Izvor:

Petak, 21.11.2014.

17:07

Default images

Aktuelni šampion Engleske ostvario je samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima i to u gradskom derbiju protiv Junajteda (1:0).

"Nadam se da ćemo trijumfovati kako bismo se vratili u normalu posle serije loših rezultata. Svonsi ima veoma dobar tim, tehnički odlično potkovan i biće veoma teško. Međutim, verujem u moje igrače i nadam se pobedi".

Pelegrini je istakao da su se od povreda oporavili kapiten Vinsent Kompani i Frenk Lampard i biće spremni za meč protiv velškog tima.

Čileanski stručnjak dodao je da će "Građanima" u januaru mnogo nedostajati vezista Jaja Ture, pošto će sa reprezentacijom Obale Slonovače igrati na Afričkom kupu nacija.

"Jaji je bilo veoma važno da se plasira na kontinentalni šampionat i srećan sam zbog njega. Naravno da će mu klub dozvoliti odlazak, a verujem da imamo spremne zamene za njega", zaključio je Pelegrini.

Utakmica 12. kola Premijer lige izmedju Sitija i Svonsija igra se u subotu od 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: