Milošević: Ići ćemo po Subotića

Potpredsednik FSS Savo Milošević rekao je da Filip Đorđević nije rekao da neće da igra, a Savez će pokušati i da vrati Nevena Subotića.

Izvor: B92

Petak, 21.11.2014.

13:14

Default images

Đorđević je u izjavi za italijanske medije poručio FSS da ne računaju na njega ukoliko će ga zvazi zbog dva minuta igre.

"Đorđević nije izjavio da neće da igra i nije odbio da uđe u igru na meču sa Grčkom. Svaki igrač ima pravo da se ljuti kad ne igram, nama trebaju momci koji imaju stav i koji žele da igraju", rekao je Milošević.

"Igračima ćemo jasno predstaviti šta smeju, a šta ne da rade. Takođe će znati i strategiju. Nije prvi slučaj da neko neće da igra, ali niko neće moći da uslovljava hoće li da igra i koliko. Nemamo luksuz da se odričemo bilo koga i moramo da se borimo za svakog. Boli me ta činjenica, pošto je za mene privilegija igrati u reprezenztaciji", dodao je Milošević.

On je najavio i želju FSS da se u nacionalni tim vrati štoper Borusije Neven Subotić.

"Putovaćemo i razogvarati sa svim kandidatima iz inostranstva, a ići ćemo i u Dortmund da razovaramo sa Nevenom Subotićem", rekao je potpredsednik FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: