Vilijams: Lako je sa Bobijem

Bek Crvene zvezde Markus Vilijams istakao je nakon pobede nad Valensijom da se tim odlično spremio za rivala.

Izvor: AK

Četvrtak, 30.10.2014.

21:23

Default images

Crveno-beli su predvođeni Vilijamsom rivala slomili za tri perioda stekavši 25 poena prednosti, a na kraju su sa 76:63 stigli do druge pobede u Evroligi.

"Trener nas je izvanredno pripremio. Dobro smo se spremili za njihov napad. Napadali smo slabe tačke njihove odbrane. Imali smo raspoloženog Bobija. Igrali smo zaista jako. Uprkos rezultatu, mislim da je bila veoma teška utakmica za nas", rekao je Vilijams.

Upravo je Marjanović bio glavna meta Vilijamsovih asistencija (ukupno 8), pa su njih dvojica bili i najzaslužniji za pobedu.

"Bobi ima mekane ruke, lako hvata loptu, lako ga je proigrati kada se otvori. Veoma je lako igrati s njim. On je jedan od najviših momaka koje sam video", rekao je Vilijams.

Zvezda je opet imala sjajnu podršku u Kombank Areni, što je istakao i Vilijams.

"Imamo zaista snažnu podršku, kao da imamo još jednog igrača na parketu. Teško je igrati protiv Zvezda u ovakvoj atmosferi. Ovakva podrška je fantastična stvar za nas, kao što je bila i prošle sezone", rekao je Amerikanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: