"Prevagnula Zvezda, a ne publika"

Trener Valensije Velimir Perasović istakao je loš šut svog tima i odličnu odbranu Zvezde kao ključne faktore trećeg poraza svog tima u Evroligi.

Izvor: AK

Četvrtak, 30.10.2014.

21:08

Default images

Zvezda je imala i 25 poena prednosti u Areni, te na kraju sa 76:63 ostvarila drugu pobedu u Grupi D.

"Zvezda je zasluženo pobedila, pokazala visok nivo igre i čvrstinu. Atmosfera je bila lepa i jaka, ali to nije razlog za sportistu da igra loše i promašuje šuteve. Prevaga je bila igra Zvezde, a ne publika. Rezultat je bio negativan i deprimirajući", rekao je Perasović.

Perasović je pre svega bio nezadovoljan očajnim šutom svog tima, samo tri trojke iz 23 pokušaja, od čega je u prvih 19 pogođen samo jedan šut sa distance.

"Nama je veliki problem i na ovom meču bila realizacija, teško postižemo poena. Nemamo igrača koji bi kreirao višak. Imali smo loš postotak šuta što konačno dovede u situaciju da nemaš šansu da dobiješ utakmicu. Jedno vreme dobro igrali i odbranu, ali bez šuta nema samopouzdanja igrača. Ostaje nam da se borimo i dalje i nadoknadimo propušteno", rekao je Perasović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: