Konte: Mihajlović je moj prijatelj

Selektor fudbalera Italije Antonio Konte rekao je da mu je Siniša Mihajlović prijatelj i da je srećan što ga je pozvao u trening centar Sampdorije.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 30.10.2014.

17:04

Default images

Mihajlović je nedavno kritikovao Kontea što ne poziva njegove igrače, iako je Sampdorija u samom vrhu tabele prvenstva.

"Siniša i ja smo prijatelji i srećan sam zbog njegovog poziva. Sampdoriji ide dobro i srećan sam zbog nje. Ovde ima interesantinih igrača", rekao je Konte italijanskim medijima prilikom posete trening centra Sampdorije.

Konte je prilikom posete rekao da Sampdorija, zajedno s gradskim rivalom Đenoom, postaje ozbiljan klub koji ima veoma važnu ulogu u italijanskom šampionatu.

"Ako uzmemo u obzir činenicu da investiraju u mlade igrače, mislim da su te dve ekipe predodređene da dobro rade i da se razvijaju. To je veoma važno za italijanski fudbal", dodao je selektor Italije.

Reprezentacija Italije će predstojeći prijateljski susret sa Albanijom odigrati na stadionu 'Marasi' u Đenovi, kako bi pružila podršku tom gradu posle nedavnih poplava.

"Očekujemo veliki broj ljudi tog dana. Moramo da ostanemo bliski sa njima, oni su u prošlosti pokazali da imaju snage, a i podržavali su nas kad god smo igrali tamo", zaključio je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: