Vojvodina: Meč za jesenju titulu

Pomoćni trener Vojvodine Milan Kosanović rekao je da će predstojeći meč protiv Partizana odlučiti o tome ko će osvojiti titulu jesenjeg prvaka Jelen Superlige.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

16:29

Default images

"Utakmica sa Partizanom dolazi kao šlag na tortu pred kraj sezone. Ta utakmica će, verovatno, direktno odlučivati o jesenjem prvaku, iako nakon nje ima još četiri kola da se odigra", rekao je Kosanović.

Vojvodina u nedelju gostuje Partizanu u 11. kolu Super lige Srbije.

"To je gostovanje, na kom smo poslednjih sezona dobro prolazili, pa sa te strane imamo čemu da se nadamo. Prošle sezone smo odigrali nerešeno, u jednoj vrlo uzbudljivoj utakmici, sa naše strane i vrlo kvalitetnoj", dodao je Kosanović.

Klub iz Novog Sada i Partizan posle deset odigranih kola Super lige Srbije imaju po 25 bodova.

"Prošle godine smo imali 24 boda iz 15 utakmica, a sada imamo 25 iz 10 i sigurno da idemo tamo spremni da pokažemo da naše igre nisu plod slučajnosti, i da osvojimo jesenju titulu u godini u kojoj smo već porušili neke klupske rekorde", rekao je Kosanović.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: