Lučić: Teren CZ jedan od najtežih

Košarkaš Valensije Vladimir Lučić rekao je pred gostovanje Crvenoj zvezdi u trećem kolu Evrolige da je Arena najteže mesto za gostovanje u Evropi.

Izvor:

Četvrtak, 30.10.2014.

13:53

Default images

"Igrao sam protiv Zvezde, ali nikada u Areni. Ovo je vrlo važna utakmica za nas, pogotovo posle uvodna dva poraza. Biće vrlo teško, jer Zvezda igra odlično od početka sezone, ima samo jedan poraz, a i taj meč protiv Neptuanasa mogla je da reši u svoju korist. Zvezdin teren je jedno od najtežih gostovanja u ovom trenutku u Evropi,", rekao je Lučić.

Bivši igrač Partizana dodao je da će biti u timu protiv crveno-belih, iako je u sredu odradio samo deo treninga, zbog povrede koja ga muči poslednjih desetak dana.

"Tu sam, treniram, u sredu sam odradio jedan deo treninga, dobro se osećam i biću u timu", zaključio je Lučić.

I hrvatski centar Krešimir Lončar hvali ekipu Crvene zvezde i svestan je kakav ih ambijent očekuje.

"Očekuje nas težak i zeznut meč, jer je Zvezda u naletu. Njihov tim je sastavljen od mladih igrača, uz nekoliko kvalitetnih stranaca. Znamo šta nas čeka, došli smo spremni da pobedimo. Potrebna nam je pobeda na gostovanju, ovde ili na nekom drugom mestu, ali moramo slaviti na gostovanjima ako želimo u drugu fazu", rekao je Lončar, "Znam Bobija (Marjanović) iz vremena kada je nastupao za CSKA, dok sam ja igrao za Himki, dosta je napredovao i igra već duže vreme u vrhunskoj formi. Mislim da je izlišno pričati o navijanju, ono je ovde religija i atmosfera je stvarnoposebna".

Meč između Crvene zvezde i Valensije počinje od 19 sati u Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: