Ne zna košarku – ona mu donela 10k

Student koledža Brajan, Gustavo Anhel Tamajo ne preferira košarku, ali mu je ona donela 10.000 dolara.

Izvor:

Četvrtak, 30.10.2014.

12:36

Default images

On je posle meča ekipe svog koledža dobio priliku da zaradi 10 hiljada dolara, ako uspe da pogodi iz četiri različite pozicije za 30 sekundi.

Kako je priznao, retko kada igra košarku, nikada je nije trenirao, a to je postalo jasno već pri najobičnijem polaganju. Usledio je sličan pogodak sa linije slobodnih bacanja, zatim triler sa linije za tri poena, da bi zatim nastao delirijum – pogotkom sa centra.

"Majka je počela da plače, otac nije mogao da veruje šta se događa, presrećan sam zbog svega što se desilo", rekao je Tamajo, otkrivši da je do podviga došao sa polomljenim prstom.



"Ne postoji teže takmičenje od ovoga, jer morate da pogodite četiri šuta za samo 30 sekundi, pri tom jurcajući sve vreme. Međutim, kada vam to pođe za rukom zaslužili ste svaki cent", rekao je Don Rikoski, trener košarkaškog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: