Juve i Miha pali u 90. minutu

Fudbaleri Juventusa i Sampdorije pretrpeli su prve poraze u sezoni, u devetom kolu italijanske Serije A.

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

22:46

Default images

Šampion je poražen od Đenoe u gostima sa 1:0, a istim rezultatom Inter je savladao ekipu Siniše Mihajlovića.

U ostalim duelima odigranim u sredu uveče Kaljari i Milan odigrali su nerešno 1:1, Fiorentina je lako savladala Udineze – 3:0, baš kao i Roma ekipu Čezene (2:0).

’Vučica’ se ovom pobedom izjednačila sa Juventusom na čelu tabele, pošto obe ekipe sada imaju po 22 boda.

Inter je ostvario tek četvrtu pobedu u sezoni, a gol odluke protiv Sampdorije postigao je Ikardi sa penala u poslednjem minutu. U domaćem sastavu svih 90 minuta odigrao je Nemanja Vidić, dok je Zdravko Kuzmanović igrao od 51. minuta.

U poslednjem minutu je poražen i šampion Juventus. Delovelo je da će ’stara dama’ odneti bod sa teškog gostovanja u Đenovi, ali je Luka Antonini u poslednjem minutu pogodio za veliku radopst domaćih navijača.

Laganu pobedu ostvarila je Fiorentina, golove su protiv Udinezea postigli Babakar (2) i Valero, a Nenad Tomović igrao je u poslednjih 15 minuta.

U sastavu Rome nije bilo Adema Ljajića, a golove za trijumf protiv Čezene postigli su Destro i De Rosi. Milan je osvojio samo bod na Sardiniji. Ibarbo je pogodio za 1:0, a konačan rezultat psotavio je Bonaventura.

Serija A, deveto kolo:

Atalanta – Napoli 1:1
Kaljari – Milan 1:1
Fiorentina – Udineze 3:0
Đenoa – Juventus 1:0
Inter – Samprodija 1:0
Palermo – Kjevo 1:0
Roma – Čezena 2:0
Torino – Parma 1:0

četvrtak, 30. oktobar
Verona – Lacio 20.45
utorak, 28. oktobar
Sasuolo – Empoli 3:1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: