LŠ: Radnički na +5 pred revanš

Vaterpolisti Radničkog pobedili su u Kragujevcu rumunsku Oradeu sa 13:8 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: JT

Sreda, 29.10.2014.

19:26

Default images

Kragujevčani su stekli značajnu prednost pred revanš, a otpor neugodnog i požrtvovanog protivnika srušili su boljom igrom u drugom poluvremenu.

Drugo poluvreme dobili su ukupnim rezultatom 8:4 i tako su prelomili utakmicu.

Najbolji u timu Radničkog bio je Vuksanović sa tri gola, Dedović je dodao dva, dok su se u strelce po jednom upisali Trajković, Popović, Marković, Miličić, Vrlić, Ćirić, Basara i Ćuk. Na drugoj strani, Negren je upisao četiri pogotka.

Revanš utakmica se igra 12. novembra u Rumuniji.

Nismo otvorili meč kako treba, malo smo ušli opušteno i dekoncentrisano. Oradea je to iskoristila sa tri-četiri laka gola, što ne sme da nam se desi, jer smo ekipa koja ne prima tako jeftine golove. I pri vođstvu protivnika 4:3 pokazali smo da imamo snage i kvaliteta da pokrenemo rezultat. Malo smo se poboljšali u drugom poluvremenu, za mirniji revanš. Možemo da budemo zadovoljni sa plus pet, jer smo gubili dva puta u prvom poluvremenu. Međutim, vodili smo i sa šest razlike u poslednjoj četvrtini, pa mislim da je ovo na kraju najrealniji ishod. Ako u Rumuniji izgubimo šest razlike, onda i ne zaslužujemo Ligu šampiona”, rekao je trener Radničkog Uroš Stevanović.

Ukupni pobednik dvomeča između Radničkog i Oradee igraće u grupi A Lige šampiona sa Barselonetom, Brešom, Olimpijakosom, Egerom i boljim iz dvomeča između Pro Reka i zagrebačke Mladosti.

Učesnici B grupe su Partizan, Jug, Špandau, Galatasaraj i bolji iz dvomeča ekipa OSC i Solnok, odnosno Crvene zvezde i Primorja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: